info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Coaching van stresshantering

Overwin Stress met Openheid

De Uitdagingen van Werken in de Publieke Sector

 

Als professional in de publieke sector, zoals zorg, GGZ, politie, of onderwijs, sta je dagelijks onder hoge druk. Incidenten zoals verbale/fysieke agressie, ongevallen, en bedreigingen kunnen diepe impact hebben, vooral als je werkomgeving niet voldoende ondersteuning biedt. Dit kan leiden tot ongezonde stress en emotionele belasting, waardoor je de passie voor je werk kunt verliezen en in emotioneel isolement kunt raken.

 

Hoe Ga Je Om met Stress en Emotionele Uitdagingen?

 

Herken je jezelf in deze beschrijving? Voel je je angstig, uitgeput, of cynisch? Verlies je het plezier in je werk? Bij De Karkoele bieden we coaching die gericht is op het doorbreken van emotionele isolement en het versterken van je veerkracht.

 

Onze Aanpak in Coaching voor Stresshantering

 

Bij De Karkoele richten we ons op:

 

  • Het doorbreken van emotioneel isolement.
  • Het versterken van collegiale steun en opvang.
  • Het leren herkennen van je eigen kwaliteiten en het toepassen van oplossingsgerichte coaching principes.
  • Het identificeren van wat nodig is in je professionele en persoonlijke leven om te groeien en stress effectief te hanteren.

 

 

Ervaring

Coaching door Frits op de Karkoele is vanuit een uitgebreide kennis en ervaring in oplossingsgerichte coaching. Hij begrijpt de emotionele impact van ingrijpende gebeurtenissen en het belang van het vinden van constructieve manieren om deze uitdagingen aan te gaan. Zijn benadering is empathisch en gedreven, gericht op het helpen vinden van de juiste weg voor jou.

 

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.