info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Coaching en training

Vind vanuit persoonlijke kwaliteiten de balans terug!

Een verrassende ervaring, waarmee je plezier en evenwicht in het werk vergroot.

Voor wie

Coaching door Frits op de Karkoele is deskundig, met een onbevangen nieuwsgierigheid om met elkaar oplossingen voor dilemma’s te zoeken. Het is gericht op mogelijkheden en groei. Coaching op de Karkoele is denken en doen in oplossingen, stilstaan bij eigen gevoelens, emoties en intuïtie, om zo eigen kwaliteiten te benutten om groei te bereiken en dilemma’s op te lossen.

 

Coaching op de Karkoele richt zich op professionals (al dan niet in opleiding) die in publieke sectoren werken, zoals de zorg, GGZ, politie, jeugdzorg, gemeentes, rechtbanken, openbaar ministerie. Als professional in die en andere publieke sectoren werk je met ontzettend veel passie, en krijg jij tegelijk te maken met ingrijpende incidenten. Die kunnen bestaan uit situaties met confrontaties met geweld, dreiging, leven en dood.

 

De werkdruk is bovendien vaak heel hoog. Professionals in die sectoren zorgen meestal goed voor anderen en vergeten soms voor zichzelf te zorgen. De werkomgeving en de organisatie is ook niet altijd ingericht om voor hen te zorgen, juist als dit het hardste nodig is. 

 

Vind vanuit persoonlijke kwaliteiten de balans terug

Frits weet uit eigen ervaring wat de invloed is van incidenten, klein en groot, op jezelf en hoe belangrijk het dan is te waken voor uitputting en cynisme. Juist dan is leiderschap vanuit betrokkenheid en zorg voor jezelf ongemeen belangrijk.  Belangrijke waarden in coaching door Frits zijn dan ook nieuwsgierigheid en mildheid, voor jezelf en de ander, en leren jezelf open te stellen voor eigen emoties en de zorg voor jezelf, die ook jij nodig hebt.

Loop je tegen deze uitdagingen aan en wil jij:

  • een gesprekspartner die een expert is in wat werkgebonden ervaringen met je doen, als mens en professional?
  • meer plezier in je werk?
  • de bezieling voor je vak weer voelen?
  • een betere balans tussen werk en privé?
  • beter leiding kunnen geven aan jezelf, en daarmee uiteindelijk ook aan je teams en de organisatie?

Dan kan coaching door Frits jou op een stukje van die reis vergezellen. Coaching op de Karkoele helpt om vanuit je persoonlijke kwaliteiten de balans en het plezier te (her)vinden, zeker als dat door een gebeurtenissen in je werk uit evenwicht raakt.

Wat houdt coaching op de Karkoele in?

Coaching op de Karkoele begint altijd met een telefonische kennismaking, vrijblijvend en gratis, om zo met elkaar te bepalen of coaching op de Karkoele past bij wat je nodig hebt. We bespreken je vraag en situatie en bekijken of en wat Frits daarin kan betekenen. Wanneer we met elkaar vaststellen dat dit het geval is, plannen we een live-afspraak en stel je samen met mij je persoonlijke doelen voor de coaching vast.

 

Dan gaan we dieper op je vraag in en maken we maken samen een programma hoe je daarmee aan de slag gaat. Meestal beslaat een traject 4 tot 6 gesprekken, maar soms heb je je doel al na één gesprek bereikt. Jij bent daarin leidend. Indien gewenst kunnen de persoonlijke gesprekken worden afgewisseld met kortere telefonische coachingsgesprekken, via skype en/of e-mail.

 

Coaching op de Karkoele helpt om een betere balans te vinden. Levensstijl, meditatie en yoga zijn daar niet los van te zien. Indien je dat wenst, kan een coaching vergezelt gaan van een aantal lessen yoga of deelname aan een yoga workshop. Als het binnen jouw traject past kunnen we het coaching traject integreren met een aantal yoga lessen of een yoga workshop.

Coaching of training bijwonen?

Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via het formulier of coaching@dekarkoele.nl.
Volg ons ook op Instagram voor actuele updates.

Bel voor meer informatie

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.