info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Retreat

Een weekend van loslaten, ontspannen en ontladen. Met veel tijd voor jezelf, de prachtige natuur en fijne ontmoetingen. Re(traite) yourself!

Yoga retreat

Lucienne organiseert in De Karkoele exclusieve, meerdaagse yoga retraites. Een yoga retraite in De Karkoele maakt je bewust hoe yoga en meditatie lichaam en geest in harmonie brengt. Tijdens de yoga retraite ontdek je en voel je de voordelen van een ander, beter evenwicht, in de rust en gastvrijheid van de Karkoele. 

 

Een yoga retraite is speciaal gericht op vrouwen, waarbij je met en zonder ervaring in yoga welkom bent. Iedereen kan namelijk yoga beoefenen en mediteren, ongeacht fitheid of leeftijd. Het kleinschalige karakter (maximaal vier personen) van de retraite waarborgt een persoonlijke sfeer, maar garandeert tegelijk de ruimte die van belang is om stil te zijn en die stilte te ervaren. 

 

– Alleen voor vrouwen

– Voor beginners en gevorderden

– Kleinschalig (max 4 personen)

– Met vegetarische maaltijden en gezonde snacks

 

Wat houdt de yoga Retreat in?

Tijdens de tweedaagse retraite leer je veel over yoga, meditatie en daarmee over jezelf. Je leert je lichaam en geest kennen en voelt je beter en gezonder. Ook al hoort spierpijn in het begin er soms bij! Lucienne weet als geen ander door haar ervaring en deskundigheid altijd de juiste snaar te vinden.

De oefeningen die je van haar mee naar huis krijgt, kun je integreren in je leefstijl en daarmee wordt de nieuwe balans deel van je dagelijks leven.

Een yoga retreat is loslaten, ontladen, en vrolijke ontspanning. Met veel tijd voor jezelf, fijne ontmoetingen. En genieten van heerlijke vegetarische, biologische maaltijden. 

Een cadeautje voor jezelf!

Twee dagen lang tijd voor jezelf, met aanvang op het einde van de middag tot twee dagen erna. De retraites worden zowel in weekenden, als op doordeweekse dagen aangeboden. De retraites zijn voor iedereen; voor ervaren yogabeoefenaars, maar ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan. 

Tijdens de tweedaagse retreat volg je zes yogalessen, variërend van yoga nidra/sleep, restorative yoga, hatha yoga tot yin yang yoga. En hoe heerlijk: als het weer het toelaat zijn de lessen in de buitenlucht, in de tuin van De Karkoele. 

Overnachting Yoga Retreat

De twee nachten van de retreat verblijf je in een van de mooie kamers van De Karkoele of tegen meerkosten in de studio. De zes maaltijden worden zoveel mogelijk samengesteld met lokale biologische producten. De retraite gaat om de yoga en meditatie-ervaring, en de rust die daartussen nodig is om de stilte in jezelf te vinden.

Daarnaast staan er overdag drankjes en gezonde snacks klaar. Op het erf van de prachtige boerderij in Erm is het heerlijk toeven, zelfs bij een zomers buitje. Het programma van de yoga retraite laat voldoende ruimte om te genieten van de omgeving.

Gun het jezelf, een yoga retreat is een kans om op een andere manier naar je leven te kijken. Je terugtrekken, even stilstaan, bijtanken, tijd voor jezelf, inspiratie en verdieping. Je bent welkom!

 

Beschikbare data voor Yoga Retreat

 

 • weekend van 20 oktober
 • dinsdag-donderdag 21 november
 • donderdag-vrijdag 7 december

Retreat weekenden zijn ook op aanvraag mogelijk, met een max van 4 personen.

Programma

 • Vrijdag

  16:00 uur – Ontvangst en introductie
  17:00 uur – Eerste yogales, ontspanningsles en meditatie
  19:00 uur – Gezond, vegetarisch diner
  Vrije tijd, ontspanning

 • Zaterdag

  7:30 uur – Meditatie en pranayama, ademhalingsoefeningen gevolgd door yin yoga
  9:00 uur – Ontbijt
  10:30 uur – Yoga met focus op sun salutations A en B voor home practice. Gedetailleerde uitleg over de houdingen en ademhaling

  12:30 uur – Lunch
  Vrije tijd voor wandeling, het lezen van een boek of even helemaal niks doen

  16:00 uur – Vinyasa gevolgd door yoga nidra
  19:00 uur – Diner, vegetarisch en gezond
  Ontspanning, vrije tijd

 • Zondag

  7:30 uur – Meditatie en restorative yoga
  9:00 uur – Ontbijt
  10:30 uur – Vinyasa, daarna ruimte voor inbreng deelnemers
  12:30 uur – Lunch en stilte
  Ontspanning, in de tuin, vragen, extra uitleg of een wandeling

  15:00 uur – Afsluiting

Schrijf je in

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.