info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Yogalessen

Volg individuele lessen afgestemd op wat jij nodig hebt. Jouw ervaring met yoga en je wensen zijn de basis.

Yogalessen aangepast aan jouw behoeften

Individuele Yogalessen met Lucienne

 

Bij De Karkoele vormen jouw persoonlijke yoga-ervaring en wensen de basis van onze aanpak. Onder de deskundige begeleiding van Lucienne kun je individuele yogalessen volgen, afgestemd op jouw ervaringsniveau, wensen en mogelijkheden. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogabeoefenaar bent, Lucienne zorgt ervoor dat je elke les een stap verder komt in je yogareis.

 

 

Flexibele Opties voor Yogalessen

 

  • Eenmalige of terugkerende sessies: Kies voor een eenmalige les tijdens je verblijf bij De Karkoele of meerdere sessies bij een langer verblijf.
  • Woon je in de buurt van Emmen en omgeving? Je kunt altijd eenmalig of regelmatig individuele yogalessen bij ons volgen.
  • Reserveren: Plan je les eenvoudig door te bellen, een appje te sturen, of gebruik de boekingsbutton op onze website.

Yoga workshop

Yoga Workshops: Een dag of weekend van Yoga

 

Een yoga workshop bij De Karkoele is de perfecte manier om dieper in je yogapraktijk te duiken. Deze workshops kunnen een hele dag duren of twee dagen met een overnachting in onze studio. Ideaal voor een ontspannen weekendje weg, alleen, samen of met vrienden. Alles is mogelijk en op maat te regelen: Een telefoontje of appje is genoeg om jouw perfecte yoga-ervaring te organiseren.

 

Wil je meer weten over onze workshops? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

 

Bij De Karkoele staat jouw yoga-ervaring centraal. Lucienne biedt door haar ervaring een rijke mix van stijlen en benaderingen, altijd met jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn als uitgangspunt. Onze lessen en workshops zijn ontworpen om harmonie tussen lichaam en geest te bevorderen en jouw yoga-ervaring te verrijken.

 

Bij ons is maatwerk de standaard. Een simpel telefoontje of bericht is genoeg om je specifieke wensen te bespreken en af te stemmen. We reageren snel: je ontvangt dezelfde dag nog een persoonlijk, op maat gemaakt aanbod dat perfect aansluit bij uw behoeften.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een les of een workshop, neem contact op!

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.