info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Yogalessen

Volg individuele lessen in je eigen tempo en afgestemd op wat jij nodig hebt. Jouw ervaring met yoga en je wensen zijn de basis.

Yoga les

Yoga vormt idealiter deel van je leven, waarbij de deskundige begeleiding van Lucienne individueel en in workshops ervoor zorgt dat je daarin een stapje verder komt. Lucienne stemt de individuele begeleiding en de workshops af op je ervaring met yoga, je wensen en mogelijkheden.

 

Individuele yoga begeleiding kan eenmalig zijn of een aantal maal achtereen. Zo kun je yoga eenmalig volgen als je in de Karkoele overnacht, maar ook vaker bij een langer verblijf. Wanneer je overnacht bij de Karkoele en wil je ook een yogales, bel of app even van te voren, zodat dit goed met je kan worden afgestemd!

 

Individuele begeleiding kun je natuurlijk ook eenmalig of terugkerend volgen als je in de omgeving van de Karkoele woont. Woon je dus in Emmen en omgeving en ben je op zoek naar een individuele yoga begeleiding, neem dan telefonisch of per app contact op, of boek een les via de button.

Yoga workshop

Een yoga workshop kan een dag duren, of twee dagen met een overnachting in de studio. Ideaal als je bijvoorbeeld samen eens een weekeinde even echt helemaal weg wilt.

 

Eigenlijk is alles op maat mogelijk. Even bellen of appen is voldoende om dat met elkaar af te stemmen. Je krijgt dan diezelfde dag een aanbod op maat.

 

Wil je meer weten over een workshop, neem contact op!

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.