info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Yoga en evenwicht

Evenwicht om zo stress te hanteren

Ons leven is toenemend gehaast. Het is soms moeilijk de balans te houden. Er wordt in je werk veel van je gevraagd. In je persoonlijk leven zijn er veel verplichtingen. De aanhoudende stroom informatie en sociale media roepen ons iedere dag en beheerst je leven meer dan je wilt. De wereld om ons heen is complex, vol met onzekerheden. Dat legt een extra druk op je. 

Daarnaast doe je soms werk dat specifieke uitdagingen brengt, zoals professionals in de zorg, bij de politie, ambulances, jeugdzorg en andere functies uit de publieke sector. Incidenten die je in dat werk soms meemaakt, kunnen emotioneel een wissel op je trekken.

 

Herken je dit?

 

Dan zijn de thema-workshops en retraites van de Karkoele voor jou een antwoord op de vragen die je hebt. 

Levensstijl, meditatie en yoga helpen bij een leven in evenwicht. Juist daarbij is yoga en meditatie van grote, toegevoegde waarde bij stresshantering. Het gaat echter niet alleen om yoga en meditatie. Evenwicht en stresshantering vergt ook dat je soms ruimte maakt om niet-helpende patronen in hoe je met stress omgaat te doorbreken. 

 

De thema-workshops en retraites van de Karkoele combineren yoga en informatie over hoe je met stress kunt omgaan, dus wat je kunt en moet doen om werkdruk, stress van incidenten of een disbalans tussen werk en de rest van je leven te doorbreken. 

 

Retraites en workshops langs het thema leven in evenwicht zijn een gecombineerd programma van yoga, meditatie, informatie over stresshantering en leren van elkaar hoe je dat in de praktijk gaat toepassen.

Voor wie?

De meerdaagse retraites met als thema evenwicht en stresshantering worden als elke retraite exclusief voor vrouwen aangeboden. Deze retraites worden middels een vooraankondiging op onze website en sociale media kenbaar gemaakt. 

 

De workshops met als thema evenwicht en stresshantering betreffen een eendaagse workshop, die open staat voor zowel mannen als vrouwen. Deze workshops worden ook weer middels een vooraankondiging op onze website en sociale media kenbaar gemaakt.

 

Bij deze vooraankondiging wordt naast het aangeboden programma ook informatie gegeven wanneer de retraites of workshops exclusief voor professionals uit de publieke sector wordt aangeboden.

Wie zijn we?

Ervaring, nieuwsgierigheid, oprechtheid, vertrouwen en kennis zijn de waarden die centraal staan op de Karkoele.

 

Yoga is voor Lucienne onderdeel van haar leven. Haar ervaring in yoga vanuit opleidingen en de vele begeleidende trajecten deelt ze daarom altijd met veel liefde en passie, juist ook in de retraites, workshops en individuele yoga rond het thema evenwicht en stresshantering.

 

Frits is expert in oplossingsgericht denken en doen, alsmede in wat positief leiderschap bijdraagt aan versterking van je eigen evenwicht. 

 

Lucienne en Frits combineren hun ervaring in de trajecten die worden aangeboden rond yoga en evenwicht. Soms worden gastdocenten uitgenodigd die een specifieke aanvulling rond het thema evenwicht en stresshantering kunnen geven.

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.