info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Over de Karkoele

Een plek waar alles samenkomt

Ontdek de Ultieme Drenthe Ervaring bij De Karkoele

Balans en Harmonie

Bij De Karkoele, geleid door Lucienne en Frits, geloven we in een leven in balans, in harmonie met jezelf, je omgeving, en de wereld. Ons doel is om elke gast een unieke, plezierige en leerzame ervaring te bieden. Geniet van rust, levenslust, en groei in onze duurzame omgeving onder één dak.

 

Lucienne: Deskundige Yoga-instructeur

Lucienne is een ervaren yoga-instructeur, gespecialiseerd in Vinyasa, Hatha, Yin, en Yoga nidra. Haar uitgebreide opleiding en ervaring, waaronder het afronden van het Yoga Europe Teacher Programme en aanvullende opleidingen in hormonale yoga therapie, stelt haar in staat yoga naadloos te integreren in haar dagelijks leven en aan degene die zij begeleidt.

 

Frits: Expert in Oplossingsgerichte Gespreksvoering

Frits combineert zijn vaardigheden in oplossingsgerichte gespreksvoering met ervaring als medisch specialist en manager in de GGZ, en een afgeronde MBA. Samen met Lucienne vormt hij het hart van De Karkoele, waarbij gastvrijheid en plezier centraal staan.

 

Duurzaamheid en Natuur bij De Karkoele

De Karkoele is trots op haar bijna volledige energieneutraliteit en zelfvoorziening in elektriciteitsbehoefte. Wij waarderen duurzaamheid en kwaliteit, van onze inrichting tot onze ruime tuin, waar je kunt genieten en buiten eten.

 

De Perfecte Locatie voor Natuurliefhebbers

Gelegen in het dorp Erm, op De Hondsrug in Zuidoost-Drenthe, is De Karkoele de perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Ontdek het nabijgelegen natuurgebied Sleenerzand, een stukje authentiek Drenthe, of volg de 6de etappe van het Pieterpad.

 

Deel in Onze Visie en Ervaring

Lucienne en Frits nodigen je uit om hun visie, ervaring en levensvreugde te ervaren bij De Karkoele. Of je nu komt voor rust, yoga, coaching of de natuur, wij staan klaar om je te verwelkomen.

 

Bezoek ons en ervaar de ultieme Drenthe ervaring. Tot snel!

 

Lucienne en Frits

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.