info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Over de Karkoele

Een plek waar alles samenkomt

De ultieme Drenthe ervaring

Lucienne en Frits  geloven in een gebalanceerd leven, in harmonie met jezelf en je omgeving, waarbij plezier en betrokkenheid voor jezelf, elkaar en de wereld om je heen de basis zijn voor ieder succes. Onze intenties zijn om dit over te dragen aan anderen, en zo iedere nieuwe ervaring en ontmoeting weer tot een unieke, plezierige en lerende te maken. De Karkoele biedt in een duurzame omgeving rust en levenslust, genieten, leren en groei, en dat alles onder hetzelfde dak.

Lucienne is yoga-instructeur en geeft les in Vinyasa, Hatha, Yin en Yoga nidra, vanuit een gedegen opleiding en lange ervaring in binnen- en buitenland. Zij rondde in 2013 het Yoga Europe Teacher Programme af, en volgde diverse aanvullende opleidingen, onder meer in hormonale yoga  therapie. Ze integreert yoga iedere dag in haar levensstijl en doet dit met veel plezier. 

Frits is ervaren in oplossingsgerichte gespreksvoering. Hij volgde een opleiding tot internationaal gecertificeerd coach aan de ICF, werkt als medisch specialist in de GGZ en rondde een MBA af. Hij bekleedde diverse management en bestuursfuncties in de GGZ, en begrijpt daardoor goed hoe ingrijpende ervaringen en organisatiestructuren werk en welzijn van een professional kunnen faciliteren en belemmeren. 

Frits en Lucienne zijn samen de gastvrijheid van de Karkoele. Ze hebben ontzettend veel plezier in wat ze doen, voor en bij iedereen die te gast is op de Karkoele.

De Karkoele is vrijwel volledig energie neutraal, en grotendeels zelfvoorzienend in haar elektriciteitsbehoefte. De toegepaste materialen op het erf, in de inrichting van de woonboerderij en de studio zijn van hoogwaardige kwaliteit, en waar  mogelijk van duurzame, gerecyclede producten. De tuin is heerlijk ruim en biedt volop gelegenheid om te genieten en buiten te eten, zelfs bij een zomerse bui. En voor wie het zich afvraagt: Karkoele is Drents voor kerkuil.

De Karkoele ligt in het dorp Erm, in de landelijke rust en stilte van De Hondsrug, het zuidoosten van Drenthe. Fietsers en wandelaars halen hun hart op in de omgeving van Erm. Sleenerzand is een natuurgebied in de directe omgeving. Een echt stukje Drenthe waar de geschiedenis herleeft. Een gebied met stuifzand afgewisseld door heidevelden en vennetjes wat uitnodigt voor een wandeling of fietstocht. De 6de etappe van het Pieterpad loopt dwars door Drenthe heen, van Schoonloo naar Sleen. Sleen ligt op nog geen 2 km van De Karkoele.  

Lucienne en Frits hebben hun visie, ervaring en levensvreugde verwerkt in de realisatie van de Karkoele. Dat delen ze graag. Je bent altijd welkom. Tot snel!

Lucienne en Frits

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.