info@dekarkoele.nl | 06-28110130

Tarieven

De tarieven van onze diensten

Yoga: Verrijk je Leven

Individuele Yoga Begeleiding: Voor een persoonlijke ervaring kost een 75-minuten durende sessie Euro 45,-. Onze individuele begeleiding is afgestemd op jouw behoeften en ervaringsniveau.

Yoga Workshops: Wij bieden op maat gemaakte offertes voor onze workshops. Deze sessies zijn ideaal voor diepgaande yoga-ervaringen en groepsinteractie.

Yoga Retraites: Geniet van een volledig verzorgde yoga-retraite voor Euro 395,- met overnachting in de woonboerderij. Voor een verblijf in onze studio geldt een toeslag van Euro 30,-. Dit tarief is inclusief alle maaltijden en drankjes.

 

Coaching: Ontwikkeling en Groei

Kennismakingsgesprek: Onze coachingstrajecten beginnen met een gratis telefonisch kennismakingsgesprek.

Op Maat Gemaakte Coaching: Na de kennismaking bieden we een offerte op maat aan, gebaseerd op jouw specifieke behoeften en doelen. Mocht je besluiten na een live-kennismaking niet door te gaan met de coaching, dan worden alleen de kosten voor dat gesprek in rekening gebracht.

 

Heb je vragen over onze diensten of overnachtingsmogelijkheden? Wil je een yoga-sessie boeken in de prachtige omgeving van Erm en Emmen? Ben je benieuwd naar onze visie, of wil je met ons kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op, of je nu belt, appt of mailt. We staan klaar om je te helpen je reis naar welzijn en balans te beginnen.

 

 

Nieuwsbrief

Onze nieuwsbrief ontvangen met de laatste informatie over actualiteiten/yoga-retraites/trainingen? Schrijf je dan nu in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.